In het programma 'Zo kan het ook' gaat RTL in het najaar op RTLZ en RTL4 aandacht besteden aan ons concept die organisaties helpt DUURZAAM te werven en te selecteren en op een andere wijze een vacature in te vullen: 'Werven met lef'.

  • kandidaten kunnen vaak bij meerdere organisaties solliciteren en kiezen er eerder voor om bij u te solliciteren, wanneer u een leuke sollicitatieprocedure biedt;
  • Hoeveel kandidaten wijst u jaarlijks af bij sollicitatieprocedures? Hoe belangrijk is het dat zij terugkijken op een bijzondere, leuke en zorgvuldige sollicitatieprocedure en zo wellicht een volgende keer weer bij u solliciteren of anderen attenderen op uw organisatie en uw vacatures?
  • Hoe meer u over de kandidaat weet en hoe meer de kandidaat over uw organisatie, de vacature, het team e.d. weet, hoe zorgvuldiger (wederzijds) de selectie en hoe beter de match!
  • Wilt u uw imago als aantrekkelijke en onderscheidende werkgever versterken, waardoor u meer sollicitanten genereerd (ook voor andere functies en uit andere branches), meer ‘open sollicitaties’ ontvangt, er meer recommandatie is en ‘via – via’ werven wordt versterkt (ook via huidige medewerkers);
  • Met ‘Werven met lef!’ spreekt u aanvullend een andere groep potentiële kandidaten aan. Huidige generaties vragen een andere benadering en identificeren zich op een andere wijze met de organisatie c.q. werkgever.

Als organisatie werft u meer kandidaten en betere kandidaten en belooft u met ‘Werven met lef!’ een bijzondere, zorgvuldige en leuke sollicitatieprocedure èn een unieke ervaring. Ook bij interne sollicitatieprocedures.

Wij hebben de gelegenheid 1 of 2 organisaties ook in het programma op te nemen, die ervaring hebben opgedaan met ons concept bij de invulling van een vacature. Het is een mooie gelegenheid om je als organisatie c.q. werkgever te promoten.

Het programma wordt 4 keer uitgezonden en het bereik is ongeveer 4x 160.000 mensen.

Neem voor nadere informatie contact op met Robert van Overbeek via E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of M. +31 6 22 929 000.