Voor Elzinga BV te Jirnsum zoeken wij een Algemeen Directeur m/v. Zie voor informatie bij 'vacatures'. 

Doet u als gemeente of provincie ook mee aan de actieweek ‘Meester in je werk’ van 12 t/m 16 november, of organiseert u in het najaar andere activiteiten op het gebied van mobiliteit?  

Een Friese gemeente biedt in die week een workshop aan die wij speciaal voor die week en met als ‘rode lijn’ mobiliteit hebben samengesteld. De workshop bestaat uit een selectie van onderdelen die deel uitmaken van de training ‘Bewust ik’, een training die al enige tijd door ‘Werken in Friesland’ wordt aangeboden en enkel als uitstekend of goed is beoordeeld. De workshop sluit ook aan bij dè HR-onderwerpen voor 2018: ‘eigenaarschap’ en ‘verandervermogen’.

 Update: inmiddels bieden 3 gemeenten de workshop 'Bewust ik' aan aan de medewerkers in de 'Meester in je werk-week'.

In de nieuwe CAO voor het Slagersbedrijf is afgesproken dat ORBA in de slagersbranche van kracht is per 1 juli 2018.

Dit betekent dat u als ondernemerin de slagersbranche de bedrijfsfuncties binnen uw slagerij beschreven moet hebben, de bedrijfsfuncties in een nieuwe functiegroep moeten worden ingedeeld en dat er voor iedere werknemer een (nieuw) salaris moet worden vastgesteld.

Voor meerdere slagers hebben wij ORBA ingevoerd. De ervaring leert dat het voor ondernemers tijdrovend is en ten koste gaat van andere werkzaamheden.

 

Na de succesvolle werving van een Voorzitter, zoeken wij nu voor de SAR een Bestuurslid/Secretaris m/v. Zie voor nadere informatie 'Vacatures'.