Kwalitatief hoogwaardig metaalbedrijf. Uitdagende functie met opbouw Bedrijfsbureau. Zie voor meer informatie bij 'vacatures'.

Onderwerpen in de training zijn namelijk:


• Vergroten van je invloed – eigenaarschap en meer resultaat behalen;
• Sterker in veranderen;
• Samenwerken en onze kwaliteiten en irritaties;
• Jouw manier van feedback geven en ontvangen;
• Een effectieve(re) manier van ontwikkelen;
• Jij als een merk;
• Effectief communiceren en de invloed van aannames.
De inhoud van de training kan uiteraard aangepast worden.

Bij de training werken deelnemers ook met/vanuit hun eigen persoonlijkheidsprofiel, wat het effect en de borging van de ontwikkeling in belangrijke mate versterkt.
De training ‘Bewust ik’ is een compacte, zeer afwisselende en leuke training (2 dagdelen).

De beoordelingen zijn tot nu toe enkel ‘goed’ en ‘uitstekend’.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Robert van Overbeek. E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. M. 06 22 929 000

Een zeer effectieve methode waarbij het ontwikkelassessment en coaching gedurende de gehele dag samengaan.

Voorafgaand aan het ontwikkelassessment is er een pré-assessment, inclusief een intake. We krijgen zo een beeld van de beïnvloedende persoonlijkheidskenmerken en bespreken de ontwikkelpunten met de deelnemer e/o opdrachtgever.
Het pré-assessment maakt het voor ons mogelijk om het ontwikkelassessment zodanig in te richten dat het leereffect en het zelfbewustzijn zo groot mogelijk zijn.
Vervolgens doorloopt de deelnemer met de door hem/haar vooraf ingebrachte ontwikkelpunten het maatwerk ontwikkelassessment en wordt gecoacht op de ontwikkelpunten.
Tijdens het ontwikkelassessment kunnen ook overige ontwikkelpunten zichtbaar worden. De deelnemer krijgt reflectie, tips en handvaten die direct tijdens de dag toegepast kunnen worden en kunnen worden uitgeprobeerd in een veilige omgeving.
Tijdens de dag kunnen we het assessment aanpassen. Want het gaat er juist ook om 'wat bij de deelnemer past' om het effect en de borging zo groot mogelijk te laten zijn.
Na het assessment ontvangt de deelnemer een rapportage.

Ook voor teams. Wil je in 1 dag als team vooruitgang boeken... 

Neem voor meer contact op met Robert van Overbeek. E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. M. 06 22 929 000.

Wij hebben wat te vieren en dat delen wij graag met u!

1 februari bestaat De Valck namelijk al weer 18 jaar! Dankzij het vertrouwen en de mooie opdrachten die wij hebben gekregen.

Om ons jubileum te vieren bieden wij 18% korting op opdrachten die in februari bij ons aangemeld worden. De opdracht mag overigens later starten. De korting geldt niet voor de open inschrijving voor de training 'Bewust ik'.

U kunt ons inzetten op het gebied van werving en selectie, assessments, (team)ontwikkeling en training en bij loopbaaninterventies.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Robert van Overbeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06 22 929 000.