De Valck als partner bij uw recruitment:

 • De Valck is juist ook interessant voor ambitieuze en leergierige kandidaten, en daarmee ook juist voor organisaties die medewerkers zoeken die de eigen persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Na aanstelling volgt de kandidaat 'standaard' 2 workshops c.q. coachingbijeenkomsten die zich inmiddels bij meer dan 200 deelnemers hebben bewezen;
 • Garantie tot 1,5 jaar!;
 • Een teamanalyse geeft inzicht in de gewenste kwaliteiten en persoonlijkheid om ook de teameffectiviteit te vergroten;
 • Een unieke 360 graden profielbepaling; 
 • Vervullingsgraad van meer dan 95%;
 • Zeer korte doorlooptijd;
 • Modulaire ondersteuning (ook bij eigen en interne selectieprocedures) afhankelijk van de vraagstelling en wensen;
 • Een assessment voor de eind kandidaat, een positief advies is voorwaarde voor het van toepassing zijn van de garantieregeling;
 • Combinatie met Teamkracht mogelijk, waardoor samenwerkingseffectiviteit wordt versneld en vergroot;
 • Een vast honorarium, niet afhankelijk van het salaris van de kandidaat;
 • Grotendeels op basis van 'no cure, no pay'.

Wij doen het echt anders dan dat u van werving- en selectiebureaus gewend bent!

 

Enkele referenties:

Gemeente Heerenveen, referentie De Valck i.v.m vervulling vacature gemeentesecretaris.

Toen wij onverwachts op zoek moesten naar een nieuwe gemeentesecretaris heeft bureau De Valck ons op een degelijke en creatieve manier begeleid. Er was een interne kandidaat. In een dergelijke situatie is een objectieve beoordeling van de match tussen functie en persoon een kritische factor met een behoorlijk afbreukrisico.

Mede door de toepassing van instrumenten bij zowel het opstellen van het functieprofiel als het persoonlijkheidsprofiel van de kandidaat was de objectiviteit gegarandeerd. Samen met de sollicitatiegesprekken heeft dit alles er toe geleid dat de interne kandidaat unaniem voorgedragen en benoemd is, en dat de betrokkenen met een goed gevoel terugkijken op de procedure!

Marjolijn Boot, Directeur Gemeente Heerenveen

Yoeri van Stokkem, beleidsadviseur Personeel en Organisatie

Troelstra & de Vries B.V. IJlst / Soprema 

“Samenwerking ontstaat nooit door toevalligheden, na een wervend verhaal van een persoonlijke kennis, hebben we in 2008 contact gezocht met De Valck voor het invullen van twee posities binnen ons bedrijf. Na een intake gesprek zijn we aan de slag gegaan en hebben we in korte tijd een tweetal mensen kunnen aanstellen voor de positie van assistent bedrijfsleider en voor de positie van laboratorium medewerker. De gehele procedure is zeer zorgvuldig en volgens vooraf opgegeven planning afgewerkt. Beide mensen hebben een vaste aanstelling gekregen en functioneren naar volle tevredenheid”.
De samenwerking met De Valck is dan ook als zeer positief ervaren en loopt al enkele jaren. De Valck heeft inmiddels meer dan 10 posities binnen onze organisaties ingevuld, geeft garantie op haar procedures en we zullen ook bij een nieuwe wervingsprocedure zeker de samenwerking met De Valck overwegen.

L.E. Hoekstra, CEO Soprema North West Europe Commercieel Directeur Troelstra & de Vries B.V. / Soprema
 
Bouwbedrijf Swart BV, Eastermar

“Op advies van een zakenrelatie hebben wij een beroep gedaan op De Valck voor het invullen van een belangrijke positie binnen onze organisatie. Er is op uitstekende wijze rekening gehouden met alle specifieke wensen en wij hebben een kandidaat kunnen aanstellen, die ook qua persoonlijkheid goed past binnen de functie en onze organisatie. De opdracht is zorgvuldig, met persoonlijke betrokkenheid en met aandacht voor nazorg uitgevoerd. Wij zijn uitermate tevreden”.