Een recente referentie, december 2018:

Onze samenwerking met De Valck

Voor een voorgenomen directiewisseling zochten we een partner die ons kon helpen bij een professionele en succesvolle invulling van de vacature van een directiefunctie.
We kwamen in contact met Robert van Overbeek van De Valck. Hij vertelde ons wat zijn bedrijf voor ons kon betekenen.
Zijn overtuigende aanpak van het werving en selectie traject, alsmede het complete aanbod van diensten (o.a. werving en selectie, assessment, evaluatie, teamontwikkelingsprogramma) hebben ervoor gezorgd dat we met De Valck het traject zijn gestart. Door een goede gezamenlijke voorbereiding konden we onderling snel schakelen. De data van de gesprekken en afspraken waren op voorhand bepaald, waardoor het gehele wervings- en selectietraject binnen 4 weken succesvol kon worden afgerond.

Robert was bij alle gesprekken met de kandidaten aanwezig; zowel bij de eerste gespreksronde bij hem op kantoor als bij de volgende gespreksronden met ons.
De communicatie was altijd open en eerlijk waardoor er voor alle partijen geen verrassingen waren.
We hebben de samenwerking met Robert als zeer prettig en constructief ervaren.
Bij een volgend traject zullen we hem zeker weer benaderen.

Karin Langhout - Elzinga, Algemeen Directeur Elzinga BV, specialist in spuitwerk

 

NIEUW: One-day-recruitment en Two-days-recruitment

One-day-recruitment, binnen 1 dag van selectie tot aanstelling.

Inclusief een beknopt assessment.

Two-days-recruitment, binnen 2 dagen van selectie tot aanstelling voor functies op het niveau van hoger management, directie en bestuur.

Inclusief een volledig dag-assessment.

Omdat het proces van werven en selecteren te lang duurde, verloor bijna de helft van alle HR-managers al eens uitstekend geschikte kandidaten doordat het proces van W&S te lang duurde.

De voordelen:

 • Ook toepasbaar binnen uw eigen selectieprocedures
 • Het beperkt verlies van interessante kandidaten tijdens de procedure
 • Zeer korte doorlooptijd (15 werkdagen!) van de procedure, van start werving tot aanstelling
 • U selecteert enkel uit kandidaten die na onze voorselectie voldoen aan de ‘harde criteria’ en de gewenste persoonlijkheidskenmerken
 • Gebruik van ons grote netwerk en actieve werving leidt tot meer kandidaten
 • Garantieregeling wanneer het assessment heeft geleid tot een positief advies
 • Grotendeels op basis van ‘no cure, no pay’
 • Goed voor uw imago, kandidaten vergelijken een selectieprocedure met de daadkracht en beslissingslijnen binnen uw organisatie

 

Onze werkwijze:

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het lastig om bepaalde vacatures (op korte termijn) in te vullen. Het begint vaak al met het 'bereiken' van mogelijke kandidaten. Met onze actieve werving, online en via ons grote netwerk, weten wij uw vacature bij een groot aantal mensen, en daarmee ook bij mogelijke kandidaten, onder de aandacht te brengen. Daarnaast kan een kandidaat tot en met het eerste gesprek met ons voor u als opdrachtgever anoniem blijven, waardoor voor kandidaten die in een 'concurrentiegevoelige situatie' zitten de drempel om te solliciteren lager is.

In de huidige arbeidsmarkt is het zaak om in een zo kort mogelijke tijd, maximale energie via de juiste methodiek in het vervullen van uw vacature te steken. ‘Volle bak er voor gaan!’, met onze Ervaring, Kennis, Methodiek, Netwerk en Tijdsbesteding! En dat onze dienstverlening grotendeels op basis van ‘no cure, no pay’ is en wij een garantieregeling bieden, is daarbij vanzelfsprekend en onderscheidt ons in de markt.

Met onze werkwijze weten wij uw vacature in te vullen met de juiste kandidaat. Onze zorgvuldige aanpak en inzet van instrumenten maken dat wij garantie durven te geven op onze procedures. 

 • Met een zeer actieve werving vervullen wij meer dan 95% van de vacatures;
 • Een eigen 360 graden profielbepaling beperkt het afbreukrisico;
 • Door zo nodig een teamanalyse in te zetten, kunnen wij het meest effectieve (persoonlijkheids)profiel bepalen;
 • Met een assessment voor de eindkandidaat bieden wij een jaar garantie;
 • Ons bewezen teamontwikkelingsontwikkelingsprogramma ‘Teamkracht’ (optioneel, kosteloos en 1 of 2 dagdelen) versnelt en versterkt in belangrijke mate de effectieve samenwerking met de nieuwe medewerker en draagt bij aan teambuilding;
 • Wij werken grotendeels op basis van ‘no cure, no pay’;
 • Een zeer korte doorlooptijd, wij ronden de procedure over het algemeen af binnen 4 a 5 weken.
 •