Een zeer effectieve methode waarbij het ontwikkelassessment en coaching gedurende de gehele dag samengaan.

Voorafgaand aan het ontwikkelassessment is er een pré-assessment, inclusief een intake. We krijgen zo een beeld van de beïnvloedende persoonlijkheidskenmerken en bespreken de ontwikkelpunten met de deelnemer e/o opdrachtgever.
Het pré-assessment maakt het voor ons mogelijk om het ontwikkelassessment zodanig in te richten dat het leereffect en het zelfbewustzijn zo groot mogelijk zijn.
Vervolgens doorloopt de deelnemer met de door hem/haar vooraf ingebrachte ontwikkelpunten het maatwerk ontwikkelassessment en wordt gecoacht op de ontwikkelpunten.
Tijdens het ontwikkelassessment kunnen ook overige ontwikkelpunten zichtbaar worden. De deelnemer krijgt reflectie, tips en handvaten die direct tijdens de dag toegepast kunnen worden en kunnen worden uitgeprobeerd in een veilige omgeving.
Tijdens de dag kunnen we het assessment aanpassen. Want het gaat er juist ook om 'wat bij de deelnemer past' om het effect en de borging zo groot mogelijk te laten zijn.
Na het assessment ontvangt de deelnemer een rapportage.

Ook voor teams. Wil je in 1 dag als team vooruitgang boeken... 

Neem voor meer contact op met Robert van Overbeek. E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. M. 06 22 929 000.