Welkom bij De Valck, waar sinds 2001, talentontdekking en organisatiegroei samenkomen. Wij zijn gepassioneerde (senior)experts op het gebied van werving en selectie en ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen getalenteerde professionals, manegement en toonaangevende organisaties. Onze missie is daarbij eenvoudig maar krachtig: het creëren van duurzame en succesvolle verbindingen die zowel individuen als bedrijven laten gedijen.

Bij De Valck gaan we verder dan het invullen van vacatures. We streven ernaar om strategische partnerschappen op te bouwen met zowel werkgevers als kandidaten, waarbij we diepgravend inzicht combineren met innovatieve wervingspraktijken. Of je nu een groeiende organsatie bent op zoek naar talentvolle professionals of een individu op zoek naar de volgende stap in je carrière, wij zijn hier om je te begeleiden en te ondersteunen op elke stap van het proces.Met o.a. uitstekende en omvangrijke netwerken, een breed kandidatenbestand en een effectieve searchtool, weten wij vaak de juiste kandidaat te bereiken, ook wanneer deze niet actief opzoek is.

Wij zijn specialist en innovatief waar het gaat om persoonlijke-, team- en leiderschapsontwikkeling en kunnen van waarde zijn voor ontwikkelende indivuduen, teams en organisaties. Of het daarbij gaat om ontwikkelassessments, (leiderschap) ontwikkelingsprogramma's, trainingen of teamontwikkelingsprogramma's, wij worden daar graag in uitgedaagd.

Ontdek hoe De Valck het verschil kan maken op het gebied van (interim) talentacquisitie en ontwikkeling. Ontmoet ons, verken onze uitgebreide diensten en innovativiteit, en ontdek waarom organisaties en professionals voor ons kiezen als de voorkeurspartner voor hun wervings- en ontwikkelbehoeften. Samen bouwen we aan succesvolle teams en betekenisvolle loopbanen. Dragen we bij aan persoonlijke- en teamontwikkeling.

Welkom bij de toekomst van werving en selectie en ontwikkeling - welkom bij De Valck.

Wij hebben vooral organisaties in Noord- en Midden-Nederland van dienst mogen zijn.

Binnen o.a. de volgende branches: o.a. gemeenten, provincie, zorg, MKB, onderwijs, bouw, profit, onderzoek, metaal, accountancy, metaal, uitgeverij, ICT, uitzendbureaus, semi-overheid.